PAVEL GEORGESCU - TRIATLON KIDS

Pavel Georgescu – Triatlon Kids

Am ales RawBite impreuna cu mama mea (www.cristelageorgescu.ro): ea a studiat lista de ingrediente, iar eu am jurizat exigent, atat cu papilele gustative care nu accepta compromisuri, cat si cu inima. Am fost incurajat de bebelus sa comunic cu corpul meu, sa ascult si sa am incredere in mesajele pe care mi le transmite, asa incat verdictul meu a fost important. In orice anotimp, RawBite e partenereul meu la antrenamente, competitii, scola sau ski, in drumetii sau in calatorii lungi. Am 6 ani, sunt mic pe dianfara, dar mare pe dinauntru: mananc de fiecare data cate doua batoane! Am inventat si un joc, pe care il savuram in familie, impreuna cu RawBite. Alegem batoane de diverse arome, le tăiem cubulețe, le amestecăm pe o farfurie, ne legăm la ochi. Un jucator împarte câte un cub, pe care trebuie să îl mestecăm bine si să ghicim ce ingrediente contine bucățica respectivă? Viata e un joc. Daca stim cum sa-l jucam, copilul din noi va fi intotdeauna fericit!

REVISTA SHAPE

Revista Shape Romania

FORTELE ARMATE DANEZE

Rawbite este singurul baton alimentar din rația individuală a Forțelor Armate Daneze.

Gustările Rawbites au fost testate în condiții extreme. Unitatea de patrulă Sirius a testat batonul in frigul extrem din Groenlanda iar armata daneză in condițiile dure ale deşertului din Orientul Mijlociu.

Datorită conținutul natural de zahăr (fără adaos de zahăr), Rawbite îşi mentine textura, indiferent de temperatură.

ALIMENTUL SANATOS AL ANULUI 2011

În 2011, Rawbite a fost declarat ”Alimentul Sănătos al anului” de către Industria Daneză de Sănătate in Magazinele Alimentare.

COMPANIE DE PRESTIGIU

În numărul 1 din 2012 al revistei ELLE, branduri mai puțin celebre, precum Apple, Louis Vuitton, Moet & Chandon și Lancôme au avut norocul de a fi plasate lângă batonul Rawbite Cajou. Acum, și ei au devenit celebri. 🙂

VOGUE UK

Vogue UK – Ianuarie 2014

VOGUE JAPONIA

Vogue Japonia – Ianuarie 2014

REVISTA SCAN

În numărul din iunie 2013 a revistei de avion Scan, călătorii din Europa de Nord și Marea Britanie au putut citi istoria Rawbite.

CATALOGUL FIELD’S FASHION – APETIT PENTRU MODA

RAWBITE AJUNGE IN VÂRF

După ce a atins vârful Mera din Nepal (6476 metri), alpinistul și aventurierul Kenneth Lagstrøm spune următoarele despre Rawbite:

„Pot spune doar lucruri pozitive despre Rawbite. Gustul este bun și există o selecție largă, ceea ce este foarte important pentru mine. Când sunt în munți, încerc să mănânc un Rawbite la fiecare 2-3 ore, pentru a menține un nivel constant de energie – și astfel obțin maximul din Rawbite. În plus, vreau să folosesc numai produse pentru care pot garanta, cum ar fi Rawbite. „

HANS-KRISTIAN VITTINGHUS - BADMINTON

„Eu folosesc de multe ori Rawbite ca și masă de recuperare după antrenament. Nu simt mereu nevoia să mănânc imediat după antrenament, dar gustul bun al gustării Rawbite mă ajută.

În plus, folosesc adesea Rawbite atunci când călătoresc. Calitatea meselor din avion este adesea scăzută, dar îmi place foarte mult faptul că pot obține o gustare care nu este doar sănătoasă, dar are și un gust minunat.

Dacă luați în serios ceea ce mâncați și doriți să fie cât mai neprocesată posibil, având în același timp un gust bun, aș recomanda cu siguranță să încercați Rawbite. „

MICHAEL STRØM – ATLET DE TRIATLON

Eu folosesc Rawbite în rutina mea zilnica și atunci când sunt în competiție, pentru că gustul este bun și calitatea ingredientelor este maximă.

În plus, este important pentru mine să pot garanta pentru produsele pe care le folosesc și nu am nici o problemă să fac asta pentru proiectul și produsele Rawbite.

MICHAEL JENSEN – SPORTIV DE ANDURANȚĂ

„Gustările Rawbite sunt foarte bune pentru menținerea nivelului de zahăr din sânge stabil și simt că trupul meu folosește și transformă foarte eficient energia.

Un alt lucru bun despre batonul Rawbite este că  îl puteți lua, de exemplu, atunci când faceți plimbari cu bicicleta, la 30 grade de căldură și nu se va topi.

Este un gustare naturală care conține surse de energie sănătoase și nu hocus-pocus. Și, în plus, cred că are un gust minunat. ”

„Primești mai mult cu Raw!”

LINE KRUSE - BADMINTON DUBLU

„Îmi place să includ Rawbite în masa mea de recuperare după antrenamentul zilnic.

Folosesc Rawbite mai ales atunci când joc în turnee pentru că știu că este posibil să mă încarc pe energie, în orice moment.

Folosirea ingredientelor naturale și sănătoase înseamnă mult pentru mine și știu că pot fi sigură că Rawbite utilizează doar aceste tipuri de ingrediente. „

ANNE-METTE MORTENSEN - MOUNTAINBIKE/CURSA DE ADVENTURI

„Eu folosesc întotdeauna Rawbite ca o gustare între mese, în antrenamentul meu și rutina de zi cu zi.

Punctul forte al gustării Rawbite este faptul că aceasta conține doar ingrediente naturale și că toate variantele au gust minunat.

Cred că atât sportivii cît și oamenii care doresc doar o gustare pot beneficia folosind Rawbite.

În plus, dimensiunea este genială. Un baton Rawbite se potrivește perfect în buzunar – știu pentru că am unul în buzunar în fiecare zi „.

JULIE HOUMANN - BADMINTON

„Sunt foarte conștientă de ceea ce mananc pentru antrenamentul meu și în viața de zi cu zi și cred că Rawbite este un produs fantastic.

Eu folosesc Rawbite pentru rezistență mâncând o jumatate de baton înainte de antrenament, pentru a mă încărca de energie, și o jumătate de baton după antrenament ca și masă de recuperare.

Este important pentru mine faptul că gustările Rawbite sunt organice și naturale – adica fără aditivi. În plus, au pur și simplu un gust minunat. „

rawbit47Prieteni